CLS konferencecenter

CLS-bygningen på Langerak 15 huser en lang række workshops, seminarer og konferencer arrangeret af de virksomheder, der har hjemme i bygningen, men også i stigende grad af organisationer, erhvervsnetværk og virksomheder i og omkring havnen.

En stigende efterspørgsel efter faciliteter til at huse samarbejdsprojekter mellem universitet, offentlige myndigheder og private virksomheder, har fået Aalborg Havn til at investere i nyt topmoderne konferencecenter, der imødekommer behovene fra havnens virksomheder.

Vælg 'Booking' for at se en nærmere beskrivelse af faciliteterne og her er der mulighed for at reservere lokalerne.

'Uden mad og Drikke . . . ' 

CLS har indgået aftale med Arctic Import om levering af forplejning - der er sammensat forskellige pakker, så der findes noget for enhver smag. De forskellige muligheder fremgår af faneblad 'Mødepakker'.

Image result for arctic import

 

Hotelophold til meget fordelagtige priser

CLS har indgået en aftale med Hotel Aalborg om hotelophold til yderst fordelagtige priser i forbindelse med arrangementer i CLS-bygningen - og det er inkl. morgen buffet og fri parkering.

 

Tilbud om foto og film

Konference, seminar, workshop, reception eller anden spændende eller glædelig begivenhed - måske ønsker du at forevige det ?

 

 

 

 

KONXION A/S