Pisiffik og CLS indgår samarbejde

Pisiffik_person.jpg
20-04-2016

 

CLS -  analyse af Pisiffiks logistik set-up

Pisiffik A/S og Center for Logistik og Samarbejde (CLS) har indgået aftale om at analysere Pisiffiks logistik set-up.

Pisiffik er Grønlands førende detailkæde og har 40 butikker fordelt i de største byer i Grønland. Pisiffiks omsætning ligger omkring 1 milliard kr. og der er over 600 ansatte i selskabet.

Udover almindelige dagligvarer som sælges gennem Pisiffik og SPAR koncepterne, så er der franchiseaftaler med både Jysk og EL-Giganten om salg af deres sortimenter.

 

  

Aftalen går ud på at lave et review af det nuværende logistik set-up fra ordreafgivelse, til varen er klar til at blive afsendt til Grønland.

CLS’ opgave vil i første omgang være, at lave en analyse af vareflow og forretningsgang med det formål at afdække potentialet for forbedringer og fremkomme med en række forbedringsforslag.

CLS skal med baggrund heri udarbejde en handlingsplan og forslag til implementering af de konkrete forbedringsinitiativer.

Analysen vil forløbe frem til sommerferien 2016, og vil involvere medarbejdere hos Dagrofa, Pisiffik og CLS, og desuden vil en række interessenter som f.eks. transportører og speditører blive inddraget.

Udover at lave et review af det eksisterende logistik set-up, er hensigten med aftalen, at udvikle et længere samarbejde for at implementere de identificerede forbedringsinitiativer hos Pisiffik.

 

Peter Høy og Flemming Jensen giver her hinanden hånd på et godt samarbejde.

Logistikchef Flemming Jensen udtaler: ”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med CLS. Vi har fulgt CLS lidt på sidelinjen her i havnesystemet i Aalborg og bemærket, at der er ved at opstå et miljø, hvor der arbejdes meget med logistikoptimering og samarbejdsprojekter, og vi ser frem til at udnytte CLS’ viden og kompetencer på området til at forbedre vores forretning.”

Projektdirektør Peter Høy siger ”Jeg er meget glad for, at aftalen er indgået. Den er lige indenfor for vores specielle kerneområder, som er logistikudvikling og samarbejdsprojekter, og når vi dertil lægger, at Pisiffiks’ logistikafdeling er placeret i vores nabolag med havn, containere, Grønland osv. ja så er ”palletten” komplet i forhold til de områder, som CLS beskæftiger sig med.”

 

Evt. henvendelser vedr. ovenstående kan rettes til:

Pisiffik A/S, logistikchef Flemming Jensen, telefonnummer 21 65 47 77

Center for Logistik og Samarbejde, Projektdirektør Peter Høy, telefonnummer 29 17 69 08

 

KONXION A/S