CLS rådgiver RAVI ELECTRONICS

ravi_logo.png
01-05-2017

RAVI ELECTRONICS skal realisere vækstsrategi med hjælp fra Center for Logistik og Samarbejde 

Det er ofte, at systemerne og de interne processer til administration, planlægning og kontrol af produktionen optager for meget tid.

RAVI ELECTRONICS, en mindre virksomhed i det Nordjyske, har en højtudviklet og fleksibel SMD produktion og er samtidig også konsulenter, som tager kunderne fra ide til færdigt produkt.

RAVI ELECTRONICS har en meget klar og meget ambitiøs vækststrategi og CLS har rådgivet RAVI ELECTRONICS om de interne processer og systemer, som er en forudsætning for at kunne realisere vækstplanerne.

”Ved at få gennemgået de interne processer har vi fået en bedre forståelse for, hvor vi skal sætte ind for at opnå bedre resultater. CLS har givet os struktur og systematik i processerne og på denne måde er vores kompetenceniveau steget” udtaler Karsten Viborg, medejer af RAVI ELECTRONICS.

Manglende eller utilstrækkelige IT systemer er for mange vækstvirksomheder en væsentlig barriere for vækst og det er en kompleks opgave for en mindre virksomhed at identificere og implementere de rigtige IT-løsninger.

”CLS undersøgte markedet for mere eller mindre branchespecifikke ERP løsninger, som er nødvendig for vores fortsatte vækst og har identificeret et par løsninger, som passer til os, og som vi kan arbejde videre med” udtaler Esben Randers, medejer af RAVI ELECTRONICS.

RAVI ELECTRONICS arbejde stopper ikke her, men samarbejdet med CLS har ført RAVI ELECTRONICS videre i deres vækstplaner.

De to indehavere Esben Randers og Karsten Viborg med et af deres første print monteret præcis efter kundens behov.

KONXION A/S