Ydelser

Center for Logistik og Samarbejde (CLS) bygger på den nyeste og mest avancerede viden inden for praksis og forskning i økonomiske, ledelsesmæssige og logistiske problemstillinger i virksomheder. Vores brede erfaring inden for virksomhedsledelse, samarbejde og logistik gør os i stand til at tilbyde en række ydelser til virksomheder, som for alvor vil sætte fart på væksten.

Hos CLS ved vi, at virksomheder er forskellige og derfor fokuserer vi på individuelle løsninger. Vi stiller skarpt på komplekse problemer, hvor vi finder holdbare, langsigtede løsninger på jeres udfordringer. Vi lægger vægt på et tæt og konstruktivt samarbejde med vores kunder og vi ved, at tiden før, under og efter implementering af løsninger er altafgørende for en langtidsholdbar effekt. 

CLS har en lang række diagnoseværktøjer, som har bevist deres værdi i praksis, og som kan afdække snart sagt enhver problemstilling. 

CLS har metoder til at lave review af alle typer organisationer og forretningsprocesser, og CLS er i stand til, at komme med løsninger på alle former for problemstillinger.

Vil du have fart på væksten? Læs mere under vores ydelser og kontakt os. 

Strategy and Management

Supply Chain Management

Operational Excellence

Business Models

Innovation Management

Procurement

 

KONXION A/S