Skip to main content
 
 

Arbejdsområder

Arbejdsområder

Vi leverer analyser, hjælp til implementering og opfølgning på jeres projekter, fordi vi ved at succes afhænger af hele processen og at værdi ikke skabes af sig selv.

Vi tilbyder løsninger tilpasset jer, fordi vi ved, at vores samarbejdspartnere er lige så forskellige som menneskerne, der indgår i dem.

Udviklings- og
samarbejdsprojekter

Arbejde med udvikling af projekter og tiltag kan være kompliceret og tidskrævende – men det er også her man kan hente de største gevinster. En facilitator med solidt netværk og brede kompetencer kan give indblik i muligheder og potentielle samarbejdspartnere – nogle gange på tværs af brancher.

Bæredygtig erhvervsudvikling

Vi møder i dag ordet bæredygtighed alle vegne. Men hvad ligger der egentlig bag begrebet og hvordan arbejder vi, i CLS, med bæredygtighed og erhvervsudvikling. Vi ønsker at omsætte begreberne til værdiskabende aktiviteter til gavn for samfundet og virksomhederne, med udgangspunkt i den nyeste viden.

CLS fokuserer indsatsen på bæredygtig erhvervsudvikling på følgende to akser:

Kursus- og konferencecenter

In-house kurser og konferencecenter – tæt på både havn og by.
Vores konferencecenter er fuldt udstyret med moderne IT- og præsentationsløsninger, hvor indretningen, belysningen og møblerne er valgt med tanke om komforten, lyset og luften – så I får de bedste rammer for jeres besøg.

Center for Logistik og Samarbejde
Langerak 15
9220 Aalborg Ø

CVR: 36 05 10 94

Telefon: +45 60 51 01 71

E-mail: info@logsam.dk

FIND OS
KONTAKT OS

KONTAKT OS