Lean kursus

CLS byder igen velkommen til kursister dette efterår, når vores kursus om Lean på tværs i organisationen bliver afholdt. Kurset omhandler hvordan man som virksomhed kan arbejde med optimering af ens aktiviteter, for derved at kunne bruge ressourcer på opgaver der skaber vækst og øger konkurrenceevnen.

På baggrund af vores succesfulde kursus i foråret, afholder vi i september 2020, igen i samarbejde med Erhvervshus Nordjylland, vores kursus i LEAN for administrationen, under navnet “LEAN på tværs af hele organisationen”. Vores konsulenter stiller skarpt på at hjælpe kursisterne med forøget indsigt i hvad der skaber værdi for deres virksomheder, og hvordan man kan øge effektiviteten i den daglige drift.

Forløbet er interaktivt og tilpasset de deltagendes virksomheder, og der vil bl.a. være et virksomhedsbesøg hos mindst ét firma der aktivt bruger LEAN-metoden i deres administrations daglige arbejde. Målgruppen for kurset er alle medarbejdere i administrationen, både ledere, mellemledere og andre gode ‘ambassadører’ der vil gå forrest i et spændende forandringsprojekt.

Kurset kommer til at foregå over 8 uger, med 5 kursusgange, mellem 2. september og 28. november, samt et opfølgende møde hos den enkelte deltagers virksomhed. Det faglige indhold omhandler bl.a.:

  • Introduktion til LEAN og den bagvedliggende filosofi
  • Analyse af værdistrømme og kortlægning af ressourcer
  • Værktøjer til konkret arbejde og implementering i egen virksomhed
  • Forandringer, fastholdelse og kommunikationen i processen

Ønsker du at læse mere eller tilmelde dig kan du gøre det gennem Erhvervshus Nordjylland.

Her er et par udtalelser om vores kursus i foråret:

I FunCenter deltog vi på LEAN kurset udbudt af CLS og vores udbytte har været rigtigt stort. Vi har fået kigget vores processer igennem med nye øjne og vi kunne allerede efter kort tid begynde at forbedre vores arbejdsgange ved hjælp af de værktøjer vi løbende fik tilegnet os på kurset. Det har givet anledning til mange refleksioner og optimeringer af de interne retningslinjer for kommunikation og arbejdsopgaver. Gode, kompetente undervisere har støttet os under forløbet. Vi giver de bedste anbefalinger til teamet hos CLS og hele kursusforløbet.

Jan Olsen, FunCenter Aalborg ApS

 

For mig har det været en rigtig god og lærerig proces, at deltage på LEAN kurset hos CLS. Jeg synes undervisningen generelt har været god og meget brugbar. Kurset er et godt mix af undervisning, gruppearbejde og individuel opgaveløsning. Også mødet med de andre kursister har givet mulighed for sparring på tværs af virksomheder og nye netværk. Jeg er gået fra kurset med mange nye tanker og ideer, til at bruge LEAN på vores eget centrallager ved Mogens Daarbak. Vi kører nu med ugentlige LEAN møder i vores varemodtagelse og bygger snarest flere afdelinger på. Min afsluttende opgave på kurset omhandlede en værdistrømsanalyse for returvarehåndtering hos Daarbak. Her fandt vi mulighed for megen optimering, der i fremtiden kan give besparelser og bedre kundeoplevelser – og vi er i virksomheden i fuld gang med at føre projektet ud i livet.

Morten Winther Larsen, Mogens Daarbak A/S    

Center for Logistik og Samarbejde
Langerak 15
9220 Aalborg Ø

CVR: 36 05 10 94

Telefon: +45 60 51 01 71

Telefon: +45 30 32 64 04

E-mail: info@logsam.dk

FIND OS
NYSGERRIG? BOOK ET MØDE

BOOK ET MØDE