Vores team

Ole Svendsen

Direktør

Læs mere

Ole har en omfattende erfaring indenfor bl.a. virksomhedsudvikling, ledelse og indkøbs- og produktionsstyring. Han har over 12 års erfaring i konsulentbranchen, og har tidligere arbejdet mere end 15 år med ledelse. Derudover er Ole uddannet MBA fra Aalborg Universitet, og han har derfor en tæt tilknytning til CLS’ samarbejde med Universitetet.

+45 30 32 64 04

Lars Jøker

Direktør

Læs mere

Med en Cand. Merc. i International Finansiering og Udenrigshandel fra Århus Universitet har Lars en masse erfaring indenfor både forskning og erhvervslivet. Han har tidligere bl.a. Været Centerchef hos Teknologisk Institut og Center for Fiskeri og Miljøteknologi, samt teamleder for Business Teamet på den Danske Ambassade i Ghana. Derudover har Lars stor international erfaring med fokus på erhvervsudvikling og arbejde med erhvervsklynger.

+45 60 51 01 71

Carsten Buchhave Søgaard

Seniorkonsulent

Læs mere

Carsten har bred erfaring og international baggrund indenfor logistik og Supply Chain Management. Han har arbejdet med etablering og drift af nationale og internationale hubs i hele verden og har erfaring fra virksomheder af forskellig størrelse hvilket har givet ham et mangeårigt branchekendskab og erfaring med både kommerciel og egen drift af lager. Carsten har Lean kompetencer, med implementering og drift som både projektleder og facilitator.

+45 20 65 55 67

Johannes Hansen

Konsulent

Læs mere

Som uddannet civilingeniør i værdikæder og innovationsledelse fra Aalborg Universitet, er Johannes vores dataspecialist og in-house analytiker. Johannes har bred erfaring indenfor optimering af logistik- og produktionsvirksomheder, Supply-Chain management samt Lean-implementering i teori og praksis.

+45 31 47 76 99

Allan Næs Gjerding

Seniorkonsulent

Læs mere

Allan har en bred erfaring som planlægger, projektleder, mellemleder og direktionsmedlem, forsker og underviser. Hans kompetencer dækker ledelse, organisationsudvikling, strategiudvikling/implementering, virksomhedssamarbejde og forretningsudvikling.

+45 22 56 79 35

Jens Holmgren

Seniorkonsulent

Læs mere

Center for Logistik og Samarbejde og sektionsleder og lektor, Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet Jens har en bred praktisk erfaring som leder og rådgiver med strategi- organisations- og ledelsesudvikling i både private og offentlige virksomheder. Udover dette underviser og forsker han indenfor strategi og ledelse på Aalborg Universitet.

+45 61 15 01 43

Louise Brøns Kringelum

Konsulent

Læs mere

Louise har erfaring med forretnings- og strategisk udvikling i praksis, både i nystartede og etablerede virksomheder, specielt med fokus på tværgående samarbejde. Hun underviser desuden i forretningsmodeller og strategi ved Aalborg Universitet.

+45 23 82 31 53

Anders Peter Hansen

Praktikant

Læs mere

Anders studerer Cand.merc i Organisation og Strategi 9. semester på Aalborg Universitet. Gennem sit studie har Anders fået en bred forståelse for strategiudvikling, strategiimplementering og organisationsstruktur. Anders har tidligere skrevet projekt om Aalborg Havns strategi, og undersøgt potentialet ved at dele strategien op.

+45 52 58 65 80

Rebecca Overgaard Jensen

Praktikant

Læs mere

Rebecca studerer Organisation og Strategi på Aalborg Universitet. Rebecca har tilegnet sig bred viden om identifikation, analyse og løsning af organisatoriske problemstillinger gennem sit studie. Hun har tidligere arbejdet med administrative lønforhold, kundetilfredshedsundersøgelser, planlægning af arrangementer og lignede projekter.

+45 61 79 48 80