Om CLS

Et videnscenter for det havnenære erhvervsområde

Vores vision

At være et moderne videnscenter, der fungerer som den foretrukne viden-leverandør og samarbejdspartner for de store og mellemstore danske erhvervshavne og tilknyttede erhvervsområder, i forhold til optimerings-, udviklings- og samarbejdsopgaver.

Vores mission

At tage udgangspunkt i praktisk håndtering af den nyeste viden, indenfor udvikling af økonomiske, ledelses-, logistiske- og miljømæssige problemstillinger.

At beskæftige os med analyser, optimeringer og implementeringer af løsninger indenfor logistik, og arbejde med strategisk vigtige udviklings- og samarbejdsprojekter der skaber værdi både i de danske erhvervshavne, deres opland og borgerne i områderne.

Kort sagt, at fremme brobygning mellem universitetsbaseret forskning og virksomhedsmiljøerne i vores interessesfære, for at skabe en praksisbaseret udvikling og forskning.

Vores værdier

Vi har 4 nøglebegreber som vi altid arbejder ud fra, og som gennemsyrer vores arbejdsform. Vores 4 nøgleværdier er

Professionalisme – vi opererer professionelt og med respekt for den enkelte kunde og den unikke opgave.

Fleksibilitet – ingen opgave er for triviel eller kedelig, vi arbejder fleksibelt med forskellige løsninger og muligheder efter behov.

Tillid – vi følger opgaver til dørs og respekterer ønsker og behov og er altid åbne for værdifuld sparring.

Integritet – vi arbejder uafhængigt for at fremme vækst og udvikling – uanset baggrund og ophav af opgaverne.

Vi samarbejder med

Hvem er vi

Center for Logistik og Samarbejde

Vi arbejder med vidensformidling, implementering af logistikløsninger og udvikling af forretningsmodeller. Gennem vores tætte samarbejde med Aalborg Universitet sikrer vi, at du altid har adgang til den nyeste viden – klar til erhvervslivet.

Vores dygtige team af specialister arbejder med en bred vifte af opgaver der kan hjælpe din virksomhed med udvikling af forretning og den daglige drift. Det drejer sig om alt fra analytisk forarbejde forud for projekter, implementering af projekter samt kompetenceudvikling, så I kan fokusere på det der giver mening for jer.