Skip to main content
 
 

Om CLS

Et videnscenter for det havnenære erhvervsområde

Vores vision

At være et moderne videnscenter, der fungerer som den foretrukne vidensleverandør og samarbejdspartner for de store og mellemstore danske erhvervshavne og tilknyttede erhvervsområder, i forhold til optimerings-, udviklings- og samarbejdsopgaver.

Vores mission

At tage udgangspunkt i praktisk håndtering af den nyeste viden inden for udvikling af økonomiske, ledelses-, logistiske- og miljømæssige problemstillinger.

At beskæftige os med analyser, optimeringer og implementeringer af løsninger indenfor logistik, samt arbejde med strategisk vigtige udviklings- og samarbejdsprojekter, der skaber værdi både i de danske erhvervshavne, deres opland og for borgerne i nærområder.

Kort sagt, at fremme brobygning mellem den universitetsbaserede forskning og virksomhedsmiljøerne i vores interessesfære, for derigennem at styrke konkurrencekraften i de danske erhvervshavne og tilknyttede erhvervsområder.

Vores værdier

Vi har 4 nøglebegreber som vi altid arbejder ud fra og som afspejles i vores arbejdsform. Vores 4 nøgleværdier er:

Proaktive – Vi ønsker at tilgå vores opgaver, samarbejdspartnere og øvrige interessenter proaktivt. Det betyder, at vi er initiativrige og aktive i alt vores arbejde. Vi ser muligheder, udviser mod i vores handlinger og er konstruktive, åbne og positive.

Professionelle – Vi ønsker at være professionelle og seriøse. Det betyder, at vi – uanset opgavens størrelse og kompleksitet – altid er forberedte og både problem- og løsningsorienterede med høje krav til kvaliteten af alt vores arbejde.

Fleksible – I mødet med vores samarbejdspartnere er vi omstillingsparate og lyttende, således en CLS-løsning altid tager sit udgangspunkt i den enkelte partners individuelle behov. Det betyder, at vi ikke tilbyder standardløsninger, men at den altid er tilpasset de faktiske omstændigheder, så den kan igangsættes bedst mulig, når beslutning herom er truffet.

Troværdige – Som samarbejdspartner hos eller interessent i CLS kan du have tillid til at vi tager vores fælles opgaver alvorligt. Det betyder, at du kan stole på vores integritet og fortrolighed, og at vi altid lever op til vores løfter om aftalt indhold og aftalte tidsfrister. I vores løsninger tager vi udgangspunkt i CLS-husets samlede erfaringer og den seneste nye viden hos vores samarbejdspartnere fra universiteterne.

Vi samarbejder bl.a. med

Hvem er vi

Center for Logistik og Samarbejde

Vi er et videnscenter, der arbejder med vidensformidling og udviklingsprojekter. Vores tætte samarbejde med universiteter heriblandt Aalborg Universitet, DTU og CBS sikrer, at vores partnere altid får opgaver løst med afsæt i den nyeste teoretiske og praktiske viden.

Vores dygtige team af konsulenter og specialister har en mandfoldig kompetence portfolio og arbejder med en bred vifte af opgaver. Det drejer sig om alt fra analytisk forarbejde forud for projekter, implementering af projekter samt kompetenceudvikling, så I kan fokusere på det, der giver mening for jer.

Center for Logistik og Samarbejde
Langerak 15
9220 Aalborg Ø

CVR: 36 05 10 94

Telefon: +45 60 51 01 71

E-mail: info@logsam.dk

FIND OS
KONTAKT OS

KONTAKT OS