Skip to main content
 
 

Projektudvikling og Samarbejdsprojekter

Projektudvikling og Samarbejdsprojekter

Projektudvikling og samarbejdsprojekter følger en fast, men fleksibel model, som indeholder projektplanlægning, analyse/screening, projektstyring, implementering, rapportering og feedback.

Projekterne styres af erfarne konsulenter, som også har ansvaret for projekternes kommunikationsplan. Varigheden af projekter varierer typisk fra 6 måneder til 3 år, inden de afsluttes.

Vores fokus er, at projekterne har et klart og konkret forretningsperspektiv, som er værdiskabende, så samarbejdspartnerne har et incitament for at handle de på aftalte projektleverancer. Samarbejdsprojekterne vil også fokusere på, hvordan sammenhængskraften mellem havne og maritime områder kan styrkes. Projektudvikling og samarbejde er en af CLS’ absolutte styrker.

Vores leverancer er baseret på et solidt fundament, med fokus på:

  • Styring og tidsplanlægning.
  • Screening og analyse.
  • Implementering.
  • Rapportering og feedback.
  • Opfølgning.

CLS arbejder med en bred vifte af udviklingsprojekter heriblandt:

Vores udviklings- og samarbejdsprojekter er kendetegnet ved en stærk kobling mellem erhvervs- og vidensmiljøer, hvorfor teori og praksis går op i en højere enhed. Vi samarbejder særligt nært med vidensmiljøer repræsenteret ved:

  • Aalborg Universitet
  • Danmarks Tekniske Universitet (DTU)
  • Copenhagen Business School

Sammensætningen af de ovennævnte elementer definerer vores arbejde ud fra idéen om Quadro Helix, hvor der samarbejdes med både offentlige og erhvervsaktører, såvel som med universiteterne og civilsamfundet.

Af relevante indsatsområder kan bl.a. nævnes projektarbejde i relation til infrastruktur herunder udvikling af trafik- og havnesystemer, samarbejde om grøn omstilling og grønne forretningsmodeller, kortlægning af digitaliseringsbehov, udvikling af den emissionsfrie- og autonome fjordbus, som binder Aalborg og Nørresundby sammen.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00
Lørdag - Søndag: Lukket

+45 60 51 01 71

Center for Logistik og Samarbejde
Langerak 15
9220 Aalborg Ø

CVR: 36 05 10 94

Telefon: +45 60 51 01 71

E-mail: info@logsam.dk

FIND OS
KONTAKT OS

KONTAKT OS