Skip to main content

Lars Jøker

Direktør

Læs mere

Lars har en omfattende erfaring med erhvervsudvikling i Nordjylland med sin tidligere stilling som Centerchef for Fiskeri- og Miljøteknologi, under Teknologisk Institut og derigennem arbejdet tæt med miljø-, fiskeri- og fødevareerhvervene på tværs af Danmark. Lars har igennem en længere international karriere hos Udenrigsministeriet opbygget et stort netværk af internationale- og danske myndigheder, herunder det maritime område og søfartsstyrelser. Lars’ kernekompetencer omfatter chef- og linjeledelse, rådgivning, projektudvikling og fundraising. Lars er uddannet cand.merc. i international finansiering og udenrigshandel på AU, senere har han suppleret med kurser bl.a. i strategisk ledelse.

+45 60 51 01 71

Palle Skyum

Seniorkonsulent & Forretningsudvikler

Læs mere

Palle har mange års erfaring med ledelse og rådgivning indenfor såvel strategisk som praktisk Forretningsudvikling, Innovation, Salg, Markedsføring, Branding, Kommunikation, PR og Forhandling. Hans udgangspunkt for forandringer i en virksomhed er – uanset type – altid kunderne. “Sælg aldrig, hvad du har på hylderne, men hav på hylderne, hvad du kan sælge” er uden tvivl en forenklet udgave af virkeligheden, men god som omdrejningspunkt for indledende dialog og senere analyse, udvikling, implementering og effektsikring af en strategi eller et projekt. Han anvender sin erfaring og sit store netværk indenfor det nordjyske erhvervsliv til at udvikle toplinjen hos såvel kunder, CLS som Port of Aalborg i den ønskede retning.
Palle er uddannet i den finansielle branche, har mere end 20 års ledelseserfaring og har bl.a. efteruddannet sig med en HD(A) og senest en MBA i Emergent Management fra Aalborg Universitet.

+45 61 62 74 99

Allan Næs Gjerding

Seniorkonsulent

Læs mere

Allans kompetencer dækker ledelse, organisations- og strategiudvikling samt implementering, virksomhedssamarbejde og forretningsudvikling. Han har en bred erfaring som planlægger, projektleder, mellemleder, direktionsmedlem, forsker og underviser. Erfaringen kommer fra en række stillinger i den private og offentlige sektor, bl.a. fra Vestas og Aalborg Universitet. Han er uddannet som HA og Cand.Oecon. med en PhD i Innovationsøkonomi.

+45 22 56 79 35

Lucia Mortensen

Seniorkonsulent

Læs mere

Lucia har en erhvervs-ph.d., som hun har udarbejdet i samarbejde mellem Port of Aalborg og Aalborg Universitet, hvilket gav Lucia den nødvendige faglige ekspertise indenfor facilitering af industrielle symbioser.

Lucia har flere års erfaring med strategisk udvikling af grønne forretningsmodeller baseret på industriel symbiose. Industriel symbiose er virksomhedssamarbejder baseret på udveksling af ellers uudnyttede ressourcer, som skaber miljømæssig og økonomisk værdig for virksomheder og samfundet.

Med et stort overblik over hvad der skal til for at grønne forretningsmodeller kan opstå, og hendes tidligere erfaring gør, at Lucia kan tilrettelægge en skræddersyet facilitering proces, hvori hun kan hjælpe virksomheder med at effektivisere deres ressourcer og dermed besparelser.

+ 45 40 40 89 47

Jens Holmgren

Seniorkonsulent (Orlov)

Læs mere

Udover sit arbejde som seniorkonsulent hos CLS er Jens sektionsleder og lektor på Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet og har en PhD i strategi og ledelse. Jens er en erfaren strateg og rådgiver indenfor ledelse og har erfaring fra både offentlige og private virksomheder. Gennem sin praktiske og teoretiske forståelse af strategiske og ledelsesmæssige problemstillinger er Jens dygtig til, i samarbejde med ledere og medarbejdere, at kombinere forskellige vinkler og finde løsninger til de udfordringer, som virksomhederne står med.

+45 61 15 01 43

Louise Brøns Kringelum

Konsulent (Orlov)

Læs mere

Louise har kompetencer indenfor strategisk udvikling og forretningsmodeller. Derudover har hun også har en stærk formidlingsevne, hvilket danner fundamentet når hun bl.a. underviser og faciliterer workshops. Her simplificerer hun svære problematikker og begreber, så det bliver anvendeligt og værdiskabende for modtageren i praksis. Louise har udarbejdet en PhD i samarbejde med Aalborg Havn, og har i den forbindelse opnået en høj grad af ekspertise indenfor det maritime erhvervsliv.

+45 23 82 31 53

Kirstine Juul Pedersen

Proceskonsulent

Læs mere

Kirstine har en Cand.scient.oecon med speciale indenfor operationsanalyse fra Aarhus Universitet. Hos CLS bruger Kirstine sine teoretiske værktøjer, som hun har lært på studiet, til at løse opgaver indenfor optimering, planlægning og logistik.

+45 40 40 86 52

Belinda Nors

Proceskonsulent

Læs mere

Belinda er uddannet produktionsteknolog i 2005 og kandidat i industrielt design fra Aalborg Universitet i 2017 (MSc.) med et speciale, der fokuserede på bæredygtigt design.

Belinda har flere års erfaring med at opbygge industrielle symbioser i Aalborg Øst – Det vil sige virksomhedssamarbejder, der gavner alle parter, og som skaber ressourcebesparelser. Foruden besparelser på materialer, energi og CO2 skabte samarbejderne konkrete, målbare resultater på bundlinjen for de involverede virksomheder. Hun har opbygget et godt netværk og overblik over materialeflows i området, som nu bruges på at styrke virksomhederne yderligere fremover. Virksomhederne har givet udtryk for, at dette har været afgørende for, at de har kunnet ændre ressourceflows såvel som tankegang med miljøgevinster og økonomiske fordele til følge. Omstillingsprocessen til mere bæredygtig produktion er et must, og det er en mulighed for udvikling – ikke en trussel.

+45 40 40 89 53

Anne Sivesgaard Jensen

Bæredygtighedskonsulent

Læs mere

Anne har kompetencer indenfor bæredygtighed og med en Cand.mag i anvendt filosofi, arbejder hun problemløsende og værdiskabende med komplekse bæredygtighedsproblematikker. I samarbejde med Port of Aalborg og som deltager på Det Grønne Rejsehold 2020, har Anne benyttet grøn omstilling og FN´s 17 Verdensmål som katalysator for grøn forretningsudvikling, innovativ virksomhedskultur og gensidigt givende partnerskaber. Hos CLS benytter Anne sin viden og kompetencer til at varetage forandringsprocesser, udviklings- og kommunikationsopgaver.

+45 42 40 58 30

Cecilia Sofia Ulf Pedersen

Sekretariatsansvarlig

Læs mere

Cecilia har en bred erhvervsmæssig baggrund indenfor kommunikation, undervisning, markedsføring og salg. Med en Cand.mag. i anvendt filosofi og psykologi fra Aalborg Universitet, benytter Cecilia en kritisk, struktureret tilgang som fundament for at undersøge og løse forskellige problemstillinger lige fra det taktiske til det operationelle niveau i organisationen. Hos CLS anvender Cecilia hendes kompetencer til at imødekomme en bred vifte af opgaver indenfor blandt andet markedsføring, kommunikation, rådgivning samt administration.

+45 40 40 86 63

Leonie Schlüter

Ph.D. studerende

Læs mere

Leonie har en kandidatgrad i Economics and Business Administration (M.Sc.) med fokus på forretningsinnovation og cirkulær økonomi. Hendes praktiske erfaring beror på en bred vifte af industrier, herunder bilindustri, turisme, logistik og bæredygtighedsrådgivning. I sit speciale, som blev udarbejdet i samarbejde med Port of Aalborg, kortlagde hun industrielle symbioser i Aalborg Øst, som har til formål at udveksle ellers uudnyttede ressourcer.

Leonie er drevet af at klarlægge og fremskynde den bæredygtige omstilling igennem cirkulær økonomi samt, hvordan dette kan gøres nemmere for virksomheder. Derfor arbejder Leonie lige nu på et ph.d.-projekt i samarbejde med CLS, hvor hun undersøger forretningsøkosystemers rolle for co-innovation og skabelse af bæredygtige forretningsmodeller.

+45 99 40 89 54

Rikke Drustrup

Bæredygtighedskonsulent

Læs mere

Rikke har læst en kandidat i Environmental Management and Sustainability Science på Aalborg Universitet. Bæredygtighed, miljøledelse og -vurdering, cirkulær økonomi og livscyklusanalyser er nogle få af elementerne, der har gennemsyret hendes uddannelse. Hos CLS arbejder Rikke med den grønne omstilling som omdrejningspunkt. Med sin faglige viden om den bæredygtige og cirkulære tankegang, er hun i stand til at facilitere virksomhedssymbioser og grønne forretningsmodeller.

+45 51 32 55 52

Anton Bock Andersen

Studiemedhjælper

Læs mere

Anton læser en kandidat i Robotteknologi på Aalborg Universitet. Han brænder for automatisering samt hvorledes dette kan optimere hverdagens arbejdsopgaver. Anton besidder stor erfaring med mobile robotter og manipulatorer, og han har en bred vifte af kompetencer inden for robotteknologi, programmering og design.

Hos CLS vil Anton benytte sine kompetencer inden for robotteknologi og assistere med den igangværende udbudsfase i Fjordbus-projektet samt opbygningen af et prototypefartøj i 2021.

+ 45 20 30 80 04

Center for Logistik og Samarbejde
Langerak 15
9220 Aalborg Ø

CVR: 36 05 10 94

Telefon: +45 60 51 01 71

E-mail: info@logsam.dk

FIND OS
KONTAKT OS

KONTAKT OS