Vores team

Ole Svendsen

Direktør

Læs mere

Strategisk udvikling, projektstyring, implementering og ledelse er områder, som Ole besidder stor praktisk erfaring indenfor. Denne erfaring anvendes i dag til at udvikle CLS, men også til at skabe værdi for sine kunder og medarbejdere. Ole er oprindeligt uddannet maskintekniker og har senere suppleret med en MBA-uddannelse i Emergent Management fra Aalborg Universitet. Han har i alt arbejdet 12 år som virksomhedskonsulent. Det giver Ole et stærkt praktisk og teoretisk grundlag for udførelsen af sit arbejde.

+45 30 32 64 04

Lars Jøker

Direktør

Læs mere

Med en Cand. Merc. i International Finansiering og Udenrigshandel fra Århus Universitet har Lars en masse erfaring indenfor både forskning og erhvervslivet. Han har tidligere bl.a. Været Centerchef hos Teknologisk Institut og Center for Fiskeri og Miljøteknologi, samt teamleder for Business Teamet på den Danske Ambassade i Ghana. Derudover har Lars stor international erfaring med fokus på erhvervsudvikling og arbejde med erhvervsklynger.

+45 60 51 01 71

Carsten Buchhave Søgaard

Seniorkonsulent

Læs mere

Carsten har bred erfaring og international baggrund indenfor logistik og Supply Chain Management. Han har arbejdet med etablering og drift af nationale og internationale hubs i hele verden og har erfaring fra virksomheder af forskellig størrelse hvilket har givet ham et mangeårigt branchekendskab og erfaring med både kommerciel og egen drift af lager. Carsten har Lean kompetencer, med implementering og drift som både projektleder og facilitator.

+45 20 65 55 67

Johannes Hansen

Konsulent

Læs mere

Som uddannet civilingeniør i værdikæder og innovationsledelse fra Aalborg Universitet, er Johannes vores dataspecialist og in-house analytiker. Johannes har bred erfaring indenfor optimering af logistik- og produktionsvirksomheder, Supply-Chain management samt Lean-implementering i teori og praksis.

+45 31 47 76 99

Allan Næs Gjerding

Seniorkonsulent

Læs mere

Allans kompetencer dækker ledelse, organisations- og strategiudvikling samt implementering, virksomhedssamarbejde og forretningsudvikling. Han har en bred erfaring som planlægger, projektleder, mellemleder, direktionsmedlem, forsker og underviser. Erfaringen kommer fra en række stillinger i den private og offentlige sektor, bl.a. fra Vestas og Aalborg Universitet. Han er uddannet som HA og Cand.Oecon. med en PhD i Innovationsøkonomi.

+45 22 56 79 35

Jens Holmgren

Seniorkonsulent

Læs mere

Udover sit arbejde som seniorkonsulent hos CLS er Jens sektionsleder og lektor på Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet og har en PhD i strategi og ledelse. Jens er en erfaren strateg og rådgiver indenfor ledelse og har erfaring fra både offentlige og private virksomheder. Gennem sin praktiske og teoretiske forståelse af strategiske og ledelsesmæssige problemstillinger er Jens dygtig til, i samarbejde med ledere og medarbejdere, at kombinere forskellige vinkler og finde løsninger til de udfordringer, som virksomhederne står med.

+45 61 15 01 43

Louise Brøns Kringelum

Konsulent

Læs mere

Louise har kompetencer indenfor strategisk udvikling og forretningsmodeller. Derudover har hun også har en stærk formidlingsevne, hvilket danner fundamentet når hun bl.a. underviser og faciliterer workshops. Her simplificerer hun svære problematikker og begreber, så det bliver anvendeligt og værdiskabende for modtageren i praksis. Louise har udarbejdet en PhD i samarbejde med Aalborg Havn, og har i den forbindelse opnået en høj grad af ekspertise indenfor det maritime erhvervsliv.

+45 23 82 31 53

Anders Peter Hansen

Praktikant

Læs mere

Anders læser i dag en cand.merc. i organisation og strategi på Aalborg Universitet, hvor han dygtiggør sig i strategiudvikling, strategiimplementering og ledelse. Anders er handelsorienteret og har stor forståelse for forandringsprocesser, som han anvender i sit arbejde med sine samarbejdspartnere. Anders arbejder for at skabe transparens og involvering hvilket strømliner forandringsprocesserne, som han deltager i.

+45 52 58 65 80

Rebecca Overgaard Jensen

Praktikant

Læs mere

Rebecca er studerende på Aalborg Universitet, hvor hun læser en cand.merc. i organisation og strategi, hvor hun dygtiggør sig i strategiske processer, forretningsudvikling og organisationsudvikling. Rebecca er en struktureret og proaktiv person, som brænder for det menneskelige aspekt i sine arbejdsopgaver, derfor anvender hun i høj grad involvering i sine arbejdsopgaver.

+45 61 79 48 80

Camilo Perdomo Luengas

Praktikant

Læs mere

Camilo er en international studerende på Aalborg Universitet, hvor han læser en kandidat i teknoantropologi. Her specialiserer han sig i analyse, kulturforståelse og menneskelig interaktion med teknologi. Camilo har et nysgerrigt og holistisk mindset, hvilket gør, at han kigger på interaktionen i samfundsstrukturer, menneskelig praksis og teknologisk anvendelighed. Camilo kommer fra Colombia, hvor han har læst en bachelor i sociologi på Rosario University.

+45 91 48 30 24